Εκλεκτά συνέδρια σε εκλεκτό περιβάλλον

Central Macedonia - Prime conventions
Εκλεκτά συνέδρια σε εκλεκτό περιβάλλον

Ολοκληρώστε την ομιλία που μπορεί να αλλάξει την ακαδημαϊκή σας πορεία και κλείστε τις συμφωνίες που θα ενισχύσουν τη δυναμική της εταιρείας σας, σ’ ένα από σύγχρονα συνεδριακά κέντρα της Κεντρικής Μακεδονίας.

Με εύκολη πρόσβαση και άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό, οι συνεδριακές υποδομές της περιοχής μπορούν να φιλοξενήσουν συγκεντρώσεις χιλιάδων συνέδρων ή μικρές, εκλεκτές συναντήσεις κινήτρων.
Και επειδή η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά, κάθε συνεδριακή εμπειρία συνοδεύεται από πολλές επιλογές για χαλάρωση και διασκέδαση. Μπορείτε να κλείσετε από τώρα τις συμφωνίες σας!

Συνέδρια μέσα στην πόλη
  • Conferences in the City
    Conferences in the City

Στην κοσμοπολίτικη Θεσσαλονίκη μπορείτε να συνδυάσετε την επιτυχημένη οργάνωση ενός συνεδρίου με την άριστη φιλοξενία, την καλή κουζίνα, την ηρεμία και τη διασκέδαση σε μια πολύχρωμη και ιστορική πόλη.

Στους χώρους της Διεθνούς Εκθέσεως, όπου διοργανώνονται οι πιο σημαντικές κλαδικές εκθέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, θα βρείτε ένα συνεδριακό κέντρο που μπορεί να υποστηρίξει επαγγελματικές συναντήσεις 2000 ατόμων, σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα.

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης μπορεί να φιλοξενήσει συνέδρια έως 1400 ατόμων σε μία ή πολλαπλές αίθουσες με θέα τη θάλασσα του Θερμαϊκού Κόλπου. Άριστες συνεδριακές υποδομές θα βρείτε και στα ξενοδοχεία της πόλης, όπως και στο campus του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, στο μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Μετά το συνέδριο τι;
  • What about after the Congress?
    What about after the Congress?

Όταν οι εισηγήσεις και τα στρογγυλά τραπέζια ολοκληρωθούν, όταν σβήσουν τα φώτα, μπορείτε να χαλαρώστε στα spa center της Θεσσαλονίκης, να δοκιμάσετε φρέσκο ψάρι και μεσογειακές γεύσεις στα βραβευμένα εστιατόρια δίπλα στη θάλασσα, να γνωρίσετε την ιστορία και τα μουσεία της πόλης, να πάτε για shopping στην Τσιμισκή ή στα malls και, βέβαια, να διασκεδάσετε στα clubs και τις live μουσικές σκηνές.

Συναντήσεις κορυφής

Η χερσόνησος της Χαλκιδικής διαθέτει πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες πέντε αστέρων όπου μπορείτε να συνδυάσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις με αξέχαστες διακοπές. Στις υποδομές της Χαλκιδικής έχουν φιλοξενηθεί συνέδρια διεθνούς κύρους, όπως η Ευρωπαϊκή Σύνοδος Κορυφής, με χιλιάδες συμμετοχές. Επιπλέον, είναι δυνατή η οργάνωση θεματικών δείπνων εργασίας και cocktail πάρτι σε ιδιωτικές μαρίνες και λιμανάκια μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Χαρείτε τον ήλιο και τη θάλασσα της Χαλκιδικής ως αποζημίωση της έντασης και των κόπων του συνεδρίου σας. Θα βρείτε πολυσύχναστες οργανωμένες ακτές με beach bars και DJ parties, αλλά και ήρεμες, ερημικές παραλίες κατάλληλες για ξεκούραση και χαλάρωση. Είναι ευκαιρία να οργανώσετε ημερήσιες εκδρομές για να γνωρίσετε την αρχαία Μακεδονία, τη βυζαντινή Θεσσαλονίκη ή το μοναδικό Άγιο Όρος και να ολοκληρώσετε έτσι μια πραγματικά πετυχημένη εκδήλωση.

Reccomendations
Στην καρδιά της Μακεδονίας
  • Central Macedonia - The Heart of Macedonia
    Central Macedonia - The Heart of Macedonia

Πιο κοντά στην ελληνική φύση και κατάλληλα για συνέδρια μεσαίου μεγέθους (έως 600 σύνεδροι) και team building συναντήσεις είναι τα συνεδριακά κέντρα που διαθέτουν οι πόλεις των Σερρών, της Ημαθίας, της Πέλλας, της Πιερίας και του Κιλκίς, με άριστες τεχνολογικές υποδομές. Συνδυάστε την επαγγελματική σας συνάντηση με μια βόλτα στα αναζωογονητικά λουτρά Λουτρακίου Αλμωπίας και τη λίμνη Κερκίνη, στο όρος Πάικο και το βοτανικό κήπο του Κιλκίς και στις κορυφές του Ολύμπου, στο βουνό των Θεών. Ζητήστε από τους διοργανωτές μια εκδρομή στους αρχαίους μακεδονικούς τάφους της Βεργίνας, στο Δίον και στην αρχαία πόλη της Πέλλας για να γνωρίσετε την ιστορία του Μεγάλου Αλέξανδρου και των Μακεδόνων.