Φιλοξενία Hosted Buyers στην Πιερία

30/11/2015

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας παράλληλα με τη συμμετοχή της στη διεθνή έκθεση τουρισμού «Philoxenia» και προκειμένου να ενισχύσει την τουριστική της φυσιογνωμία στο εξωτερικό, διοργάνωσε σε συνεργασία με την HELEXPO και την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας,  ταξίδι γνωριμίας στην Πιερία ομάδας εμπορικών επισκεπτών (hosted buyers), που συμμετείχαν στη φετινή έκθεση.

 

Πιο συγκεκριμένα τουριστικοί πράκτορες από τη Ρωσία, τη Γερμανία, τη Βουλγαρία, τη Σουηδία, τη Δανία και την Πολωνία περιηγήθηκαν από τα παράλια της Πιερίας μέχρι και τον Όλυμπο σε μία προσπάθεια να αναδειχθούν οι ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πιερίας.

 

Η δράση στόχευε στη δημιουργία μίας ποιοτικής και αποτελεσματικής πλατφόρμας ανάπτυξης συνεργασιών και b2b επαφών, σε συνδυασμό με παράλληλες εκδηλώσεις ειδικού ενδιαφέροντος και ένα ολοκληρωμένο πλάνο γνωριμίας και εξοικείωσης των συμμετεχόντων με τον προορισμό και το τουριστικό του προϊόν.

 

Τα μέλη της αποστολής εκδήλωσαν τον ενθουσιασμό τους για τα ιστορικά αξιοθέατα, τον πολιτισμό και το φυσικό περιβάλλον της περιοχής, ενώ εξήραν την Πιερική φιλοξενία και την τοπική κουζίνα που απόλαυσαν κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

 

Η επίσκεψη των ξένων εμπορικών επισκεπτών είχε διπλό όφελος, και λειτούργησε πολλαπλασιαστικά: και για την Πιερία ως προορισμό αλλά και για τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για αυτόν. Οι τουριστικοί πράκτορες αναχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, υποσχόμενοι αμέριστη συμπαράσταση στην ανάδειξη και προβολή των πλεονεκτημάτων της Πιερίας στην ευρωπαϊκή αγορά.

φιλοξενια hosted buyers